Fuse Sports - Personal Finance For Athletes

Diensten

Nulmeting

Hoe sta je er financieel voor? Met onze Nulmeting brengen wij jouw huidige financiële positie volledig in kaart en kijken hoe deze door de jaren heen ontwikkelt. We bespreken welke doelen en dromen je najaagt. Én of die haalbaar zijn. We creëren overzicht in jouw financiële positie, zodat je inzicht krijgt in welke stappen slim zijn om te zetten. Alles om grip op jouw financiën te krijgen en zelf de juiste keuzes te kunnen maken.

Woonplan

Met ons Woonplan begeleiden wij jou bij alle financiële vraagstukken rondom een eigen woning en verhuisplannen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag: hoeveel kan ik (verantwoord) lenen? Kan ik een verbouwing financieren, mijn woning verduurzamen of besparen op mijn hypotheek? Of misschien heb je wel overwaarde op je huidige woning en wil je die graag gebruiken. Wat jouw financiële woonvraag ook is, wij helpen je graag verder.

Vastgoedplan

Je wilt graag één of meerdere panden kopen. Om vermogen op te bouwen, een passief inkomen te creëren of misschien wel om een woning te kopen voor de kinderen. Wat je beweegreden ook is, met ons Vastgoedplan brengen wij de mogelijkheden in kaart.  Een plan exact afgestemd op jouw financiële situatie en doelen. Heb je al vastgoed in bezit? Ook dan is een Vastgoedplan waardevol om verantwoord jouw portefeuille uit te breiden en het rendement te optimaliseren.

Inkomensplan

Een Inkomensplan is belangrijk als je wilt inspelen op de momenten in jouw leven waarop er minder geld binnenkomt. Bijvoorbeeld na jouw actieve spelers carrière. Of als je zeker wilt zijn van een bepaald inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook als je wilt zorgen dat je jouw nabestaanden financieel goed achterlaat na overlijden, biedt een Inkomensplan uitkomst.

Vermogensplan

Je wilt graag vermogen opbouwen, uitbouwen of behouden. Bijvoorbeeld voor de studie van de kinderen, het (versneld) aflossen van de hypotheek, een mooie reis, sabbatical of vakantiewoning. Vermogen opbouwen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te sparen, jouw hypotheek af te lossen of door te beleggen. Met ons Vermogensplan laten we zien wat de (on)mogelijkheden zijn en met welke risico’s je rekening moet houden zodat je vermogen kunt opbouwen op de manier die bij jou past.

Nalatenschapsplan

Er zijn verschillende financiële constructies om jouw vermogen zo gunstig mogelijk over te dragen aan jouw nabestaanden. Niet alleen na overlijden, maar ook bij leven zijn er tal van mogelijkheden. Daarbij is het belangrijk om scherp te krijgen wat je precies aan wie wilt schenken of nalaten. Zodat jouw geld terechtkomt waar jij dat wilt. En dat fiscaal gezien de meest gunstige aanpak is voor al jouw nalatenschapswensen. We adviseren je graag zodat je bewuste keuzes kunt maken.

Vermogensregie

Lig je op koers of moet je bijsturen? Moet je meer risico nemen of juist minder? Wij beheren en monitoren jouw vermogen graag. Onze focus is dat jouw doelstellingen op een realistische en verantwoorde manier haalbaar blijven. Hierbij kijken we naar de ontwikkelingen op zowel macro economisch als persoonlijke niveau. Zo kunnen (onverwachte) wendingen in jouw eigen situatie of doelstellingen opgevangen worden.