Fuse Sports - Personal Finance For Athletes

Team

John Goossens

Mijn hele leven ben ik actief in de voetballerij. Op 10-jarige leeftijd kwam ik in de jeugdopleiding van AFC Ajax terecht. Daar heb ik de gehele jeugdopleiding doorlopen en na 10 jaar maakte ik de overstap naar NEC Nijmegen om mij daar door te ontwikkelen.

Een succesvolle periode van 3,5 jaar resulteerde in een transfer naar Feyenoord Rotterdam. Mijn liefde voor voetbal en de nieuwsgierigheid om meer van de wereld te ontdekken, brachten mij kansen om in verschillende landen te mogen voetballen.

Na 4 jaar in het buitenland te hebben gevoetbald ben ik samen met mijn gezin, mijn vrouw en onze twee zoontjes, terug naar Nederland gekomen en heb ik een contract getekend bij ADO Den Haag. Daar ben ik nog steeds actief.

 

Erik Gillissen FFP CFP®

Geboren en getogen in Haarlem, woon ik samen met mijn vrouw, twee kinderen en hond in het mooie dorp Santpoort. In mijn vrije tijd geniet ik van een sportief en sociaal leven.

Na mijn studie Economie & Recht in 2008 ben ik direct begonnen in de financiële dienstverlening. Als financieel planner begeleid ik mijn relaties al geruime tijd op het gebied van de persoonlijke financiën. In 2016 heb ik mijn huidige bedrijf opgericht om deze begeleiding verder te optimaliseren. 

Ik geloof dat geld het leven kan verrijken als het dienstbaar is en ben er van overtuigd dat een gedegen financieel plan zorgt voor rust. 

Martijn de Koning

Op 17-jarige leeftijd stapte ik de Kamer van Koophandel binnen. Vanuit mijn zolderkamer ben ik begonnen tot ik het in 2010 tijd vond om een volwaardig IT-bedrijf te starten.

Bewust van de snelheid waarbinnen de techniek en de ICT branche zich ontwikkeld, werd het tijd om na bijna 10 jaar eigenondernemerschap niet langer zelfstandig in de spiegel te kijken, maar de toekomst van mijn bedrijf voort te zetten met andere gedreven en gepassioneerde ondernemers. In september 2020 heb ik daarom besloten Successfully te verkopen aan de Hallo Group.

De verkoop van Successfully beschouw ik ook als een nieuwe levensfase die is aangebroken. Een levensfase waarin ik mijn kennis, ervaring en ondernemersgeest wil inzetten om atleten te helpen een maatschappelijke carrière op te bouwen.